Diverteix-te amb nosaltres

Malgrat de Mar té un teixit associatiu i cultural molt ampli que ofereix un gran ventall de festes i activitats organitzades al llarg de l’any. Tant els amants de les arts com els amants de la cultura tradicional podeu trobar, dins d’aquesta variada oferta, el complement ideal a la vostra estada.

ESDEVENIMENTS

Anualment tenen lloc a Malgrat de Mar un bon nombre de fires, mercats al carrer i altres esdeveniments que són un atractiu més per molts dels visitants i converteixen el nostre municipi en un poble actiu i ple de vida, des de fires d’artesania, fins a mercats de tapes o outlets de moda i complements. Tobareu el calendari d’esdeveniments i més informació a l’Agenda. Animeu-vos a passejar pels carrers, remenar entre parades i sentir l’ambient festiu! 

FESTES TRADICIONALS

Com arreu del territori català, a Malgrat també celebrem diverses festes populars. La majoria ens han arribat gràcies al pas de generació en generació i ja són festes molt antigues i ben arrelades a la tradició. A bona part dels pobles les celebren les mateixes dates perquè totes commemoren fets històrics o dies assenyalats. Trobareu el calendari de festes tradicionals i més informació a l’Agenda. Gaudiu amb nosaltres de la cultura i la tradició!