MOURE’S PER MALGRAT DE MAR

Com ens movem per Malgrat de Mar? La mobilitat pel poble és fàcil i molt diversa. Escolliu el mitjà que més us convingui i descobriu Malgrat al vostre ritme.

Per a més informació referent a la mobilitat consulteu a l’oficina d’atenció de la Policia Local (c. Doctor Alexander Fleming, 31 i tel. 937654224), l’Oficina de Turisme de Ca l’Arnau (c. Bellaire, 2 i tel. 937655642) i l’Oficina de Turisme de la plaça de l’Àncora (tel. 937653889).

tricu moures

AMB TRICU-TRICU

A l’estiu, podreu arribar al centre de Malgrat de Mar i fer un volt motoritzat pel poble amb el Tricu-Tricu, un trenet turístic amb molta història: va ser el primer trenet turístic de Catalunya!

El Tricu-Tricu us acostarà al centre del poble i us permetrà descobrir tant el patrimoni cultural i arquitectònic de Malgrat de Mar com una àmplia oferta comercial i gastronòmica de qualitat i proximitat.

El servei funciona de Setmana Santa al 31 d’octubre. En temporada baixa circula de 10.00 a 14.00 h i de 15.00 a 20.00 h amb una freqüència de pas de 45 minuts, i en temporada alta, cada 20 minuts de 9.00 a 22.00 h (els horaris queden subjectes a l’estat del trànsit).

cotxe malgrat de mar

AMB COTXE

Aconseguiu un mapa de Malgrat i a voltar. Trobareu servei de lloguer de cotxe en agències o en alguns dels allotjaments.

Per estacionar, hi ha aparcaments habilitats a l’avinguda Verge de Montserrat i a l’estació de tren. Són espais gratuïts i sense vigilància.També hi ha tres aparcaments de control horari ubicats a la plaça Catalunya, a Can Rierola i a l’entrada del parc Francesc Macià.

Per anar a la zona de càmpings i les platges de la Conca i la Punta de la Tordera, disposeu d’aparcaments gratuïts i sense vigilància al camí de la Pomereda.

AMB AUTOBÚS

Un autobús recorre Malgrat de Mar i el connecta amb les poblacions adjacents de Santa Susanna i Palafolls. Consulteu horaris, recorreguts i tarifes en aquest enllaç.

A l’estiu, hi ha un bus urbà que connecta la zona hotelera amb el centre de la població i un altre servei que enllaça la zona de càmpings també amb el centre de la població. Consulteu horaris, parades i tarifes aquí en aquest enllaç.

Consulteu els horaris del Tricu-Tricu

El servei funciona de Setmana Santa al 31 d’octubre, amb una freqüència de pas de 40 minuts en temporada baixa i de 20 minuts en temporada alta de 9h a 22h amb un servei diari.

La ruta del Tricu-Tricu

El Tricu-Tricu disposa de diverses parades repartides per tota la ciutat de Malgrat de Mar, passant pel passeig marítim, centre i alguna a la zona industrial.

platja del centre malgrat de mar

A PEU O AMB BICICLETA

Com que és un poble molt planer, és fàcil i agradable passejar-hi a peu o amb bicicleta. Si no veniu amb la bicicleta de casa, a Malgrat trobareu serveis de lloguer de bicicletes i tàndems de dues i més persones. Seguiu els passos de malgratencs i malgratenques i animeu-vos a agafar la bici!

taxi malgrat de mar

AMB TAXI

A Malgrat de Mar hi ha diverses empreses de taxis que s’adaptaran a les vostres necessitats. Consulteu-ho al vostre allotjament, a les oficines de turisme o als plafons informatius repartits per la població.

moto malgrat de mar

AMB MOTO O SEGWAY

Us voleu moure ràpidament tot gaudint del temps d’estiu? A Malgrat de Mar trobareu serveis de lloguer de motos i de segways per si no heu vingut motoritzats.