fbpx

Noticies

Viu el Nadal a Malgrat de Mar


La il·lusió, la màgia, les llums… El Nadal és un moment per somiar i per retrobar-nos amb sensacions que potser s’havien anat adormint durant l’any, sensacions d’harmonia, de solidaritat, d’esperança, d’amor… Viure el Nadal amb tota la intensitat és el que desitgem per a tothom des de Malgrat de Mar! I per això ens hem volcat en l’organització de Tallers, Concerts, Obres de Teatre i moltes altres activitats que tenen una especial atenció als més petits!
Una de les expressions més tradicionals del Nadal és el menjar, i per això hem decidit organitzar diferents Tallers per aprendre a fer menges típiques de Nadal a Malgrat. Pots aprendre a fer trufes de xocolata i torró de xixona en en Taller que s’organitza a les Peixateries Velles el dia 21 d’11:30h a 13:30h. A la mateixa hora i lloc, però el dia 23, farem un Taller de galets per al caldo, un àpat tradicional del dia de Nadal. I el dia 27, especialment dedicat a la mainada, hi haurà el Taller de mini pizzetes en forma d’estrella, una gran oportunitat per introduir els més petits en el món de la cuina!

Els sentiments de solidaritat s’activen amb facilitat per Nadal, i a Malgrat diferents associacions organitzaran activitats en les què procuren entregar una mica de felicitat nadalenca a aquells que ho necessiten. L’Associació Solidària Colors organitza el dia 22, una escudella solidària del Tió de Nadal a partir de les 12 h a les Peixateries Velles. El dia 2 de gener, la Regidoria d’Esports organitza una recollida de joguines solidària a benefici de la Creu Roja de 10 h a 13 h al Pavelló Municipal de l’avinguda Tarragona.

Si t’agrada la música, a Malgrat podràs comptar amb diferents events musicals vinculats a les festes de Nadal. El dia 20, les Corals Atzavara, Contrapunt i Sibemoll organitzen un Concert de Nadal a benefici de Càritas a les 20 h a l’Església de Sant Nicolau. El dia 21 és el torn de l’Aula de Música Contrapunt que farà un Concert de Nadal amb la participació de tots els grups corals i instrumentals del centre a les 19:30h al Centre Cultural. I el 24 a les 11h, podràs gaudir d’una activitat amb música a les botigues que es durà a terme a diferents comerços del poble.

concert Nadal Malgrat
Trenet a Malgrat de Mar

Però si el que t’agrada són les manualitats, a Malgrat no ens oblidem de tu per Nadal. Tens una opció molt xula el dia 30: Fer una postal amb sorra de colors (Arenart) a les 10:30h al Parc de Can Campassol. Per a nens, Malgrat organitza un Taller infantil de manualitats i xocolatada el dia 3 de gener a les 18h a la plaça de la Família Maristany, i un altre taller de manualitats infantils del dia 4 de gener a les 11h a la Riera de Sant Genís de Palafolls.

I també pels infants, tenim preparada una sorpresa molt divertida: el Trenet per la mainada, que passejarà els nens que ho vulguin per diferents carrers del centre els dies 27 i 30 de desembre a partir de les 18h de la tarda. Així mateix, Malgrat organitza el dia 22 uns Jocs gegants de fusta, l’Oci Game Party el dia 28 a les 10h al Pavelló Municipal de l’Avinguda de Tarragona, el Video Game Party el dia 27 a les 10h al Centre cívic, i l’Home dels Nassos el dia 31 a les 11h a la plaça de l’Església. Encara pensant en tots els infants, recordem que els patges reials recolliran cartes pels Reis Mags els dies 22 i 24 a les 11h, i que Ses Majestats d’Orient arribaran el dia 5 de gener a les 18h, i passaran pel Pavelló Municipal de l’Avinguda Tarragona fins al Parc de Can Campassol.

Per acabar, a Malgrat, com en moltes d’altres poblacions catalanes, es fan Els Pastorets, una entranyable representació teatral del naixement de Jesús, amb un gran protagonisme dels pastors. Aquest any 2019, podreu gaudir dels Pastorets, els dies 22 i 29 al Centre Cultural, a partir de les 18h.

Ja no tens cap excusa, vine i viu moments de màgia i emoció amb el Nadal a Malgrat de Mar!

Els Reis a Malgrat
Pastorets a Malgrat