fbpx

Noticies

Malgrat, una destinació familiar amb gran tradició


Des dels inicis del Turisme als anys 60, Malgrat de Mar ha acollit majoritàriament un turisme familiar que s’ha sentit molt ben integrat amb el què el poble els oferia. Des d’aleshores, moltes famílies han visitat Malgrat gaudint d’unes vacances de platja on es cuiden els allotjaments, l’animació infantil i especialment, la seguretat en tots els àmbits de la població.

Aquesta cura especial enfocada a les famílies, ha fet que Malgrat de Mar rebés l’any 2007, el segell Destinació de Turisme Familiar de mà de l’Agència Catalana de Turisme que distingeix aquells municipis que tenen una sensibilitat especial a l’hora d’acollir famílies amb una oferta certificada d’establiments d’allotjament, restauració i oci adreçats als més petits. Avui dia, però, aquesta distinció la reconeixereu sota el nom de Platja en família. El 60% del Turisme que arriba a Catalunya és familiar, i així, Malgrat s’integra entre aquestes poblacions que destinen esforços per fer visible el seu interès en aquest sector.

A Malgrat de Mar tenim un ampli programa d’activitats adreçat a les famílies, i durant els mesos d’estiu, tenim festivitats que són també obertes a tots els públics. Així succeeix amb la Fira d’Estiu de Malgrat, a principis de juliol, a l’avinguda Bon Pastor, on el visitant podrà gaudir d’artesania, comerç i gastronomia local, food trucks, espai infantil i música en viu… Tmbé trobem activitats de les més variades per la Festa de Sant Joan i Sant Pau a Malgrat que rememora l’adoració a aquests sants al segle XVII per salvar-se de la pesta bubònica. Una de les activitats estrella que no us podeu perdre d’aquesta festa és el tradicional ball de les morratxes, a càrrec de l’Esbart Dansaire Mar Blava.

Per atendre als més petits en zones de platja, a Malgrat s’organitza cada any el Miniclub a la Platja de l’Astillero durant els mesos de juliol i agost. Es tracta d’una ludoteca amb jocs de platja per a nens de 4 a 12 anys. Els visitants allotjats en establiments del municipi poden entrar-hi gratuïtament. Podeu anar-hi de dilluns a diumenge d’11h a 13h i de 16h a 18h, però sobretot no us perdeu els divendres al matí perquè hi trobareu una Festa de l’Escuma!

Vine a Malgrat de Mar i gaudeix d’una Destinació Familiar amb totes les garanties de diversió i seguretat.