fbpx

Noticies

Malgrat t’espera, Malgrat et cuida, Malgrat t’estima!


Malgrat és un dels llocs turístics preferits pels turistes, qui diria que no a un poble al costat del mar i ple d’un munt de coses per descobrir i fer?

Tot i que la normalitat, tal i com la coneixíem ha canviat, ho hem preparat tot perquè la teva experiència sigui la millor i la més segura possible. Tots els nostres hotels, botigues i restaurants s’han adaptat a la nova situació, ja que per nosaltres, el més important és la teva seguretat.

T’hem trobat molt a faltar. Siguis d’on siguis, t’hem estat esperant!

Ara és el moment de tornar a gaudir dels petits plaers, ara és el moment de tornar a gaudir de Malgrat de Mar.

Les nostres platges, són sense cap mena de dubte, un dels punts més característics del nostre poble. Aquestes, destaquen per la seva gran amplitud i per la qualitat de les seves aigües. Aquest any la Platja de l’Astillero i la de Malgrat Centre han estat guardonades amb el distintiu de qualitat Bandera Blava que atorga la Fundació per l’Educació Ambiental. En elles, la distància de seguretat entre persones està més que garantida i et permetrà que puguis gaudir del teu moment de platja, amb la calma i la tranquil·litat que et mereixes.

Malgrat però, és molt més que platges, Malgrat és natura, és patrimoni, és història i és cultura… és bon menjar, és compres i és diversió.

Entre el mar i les planes agrícoles del Pla de Grau, Malgrat de Mar t’ofereix una gran varietat de productes frescos i de primera qualitat, que amb l’enginy dels restauradors es presenten a taula amb creativitat, amabilitat i art de rebre i atendre. Aquesta gran varietat, farà que fins i tot els més exigents trobin una proposta que s’adapti a les seves característiques i necessitats, i … es quedaran satisfets!

Platja Malgrat
Platja Malgrat

Un dels llocs on no hi pot faltar la càmera i les ganes de passar-ho bé és al parc Francesc Macià. Un parc on hi trobaràs escultures gegants per poder fer fotos originals i a més fer gaudir als més petits, i als que no ho són tant, gràcies a les seves fantàstiques instal·lacions.

Serà per coses a fer a Malgrat… Els hotels, els llocs d’oci i turístics s’han preparat seguint les instruccions i normes indicades per les autoritats sanitàries, perquè ni el virus sigui capaç d’esborrar el teu somriure ni les ganes de fer-te gaudir.

Però tot i això, tu també hauràs de posar-hi de la teva part, i fer ús de la mascareta en tots els llocs públics i mantenir la distància de seguretat entre les persones en tot moment. Només així aconseguirem contenir i evitar els contagis.

Et podem assegurar que, un cop visitis Malgrat desitjaràs que les teves vacances no acabin mai, però això no és problema perquè any rere any t’estarem esperant amb més ganes i noves activitats, perquè cada vegada que vinguis sigui una experiència més enriquidora que l’anterior. Estem comptant les hores per tornar-te a veure!

Parc Francesc Masia
Parc Francesc Masia