Noticies

Malgrat Shopping, amants de les compres al millor preu


T’agrada la moda, la roba única i amb estil, les compres…? Malgrat és el lloc ideal per a tu. L’espai comercial de Malgrat de Mar compta amb un gran número de botigues de roba, calçat i complements, totes amb la seva personalitat pròpia. Els comerciants de Malgrat, amb l’ajuda de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, estan ben organitzats, i cada any destinen uns dies a preparar diferents esdeveniments comercials especials per als amants de les compres al millor preu.

Un dels més exitosos és l’esperat Showroom Malgrat Outlet, una oportunitat per a trobar ofertes insuperables en roba, calçat i complements. Aquest any el podrem gaudir a la Torre de la Vídua de Can Sala, un edifici amb molt d’encant, rehabilitat per l’Ajuntament de Malgrat de Mar l’any 2011, i que es troba al carrer de Mar, 61. El Showroom Malgrat Outlet 2019 tindrà lloc el dia 22 de febrer, de 15h a 22h, i hi participaran una desena de comerços malgratencs de moda, que ens mostraran les seves millors ofertes en roba i complements.

La segona cita amb la moda a Malgrat de Mar és la Shopping Night, una nit amb moltes sorpreses que ja comencen des de la tarda. Aquest any, la Shopping Night està prevista pel dia 1 de juny i s’iniciarà a les 18h de la tarda amb els Flaixos de Moda, que consisteixen en la presència de dos models a l’aparador de les botigues fent de maniquís vivents, que posteriorment fan una desfilada de moda a la plaça de l’Església. També a les 18h començarà l’Espai Gastronòmic de la Shopping Night de Malgrat de Mar on els visitants podran degustar variades especialitats gastronòmiques al carrer del Carme. La Shopping Night de Malgrat de Mar segueix a les 21h amb la Desfilada de Moda a Can Campassol, i acaba a les 24h, hora fins quan les botigues romanen obertes en aquesta nit de compres tan especial.

Un altre gran dia dedicat a la moda i a les compres és el Chill Outlet de Malgrat de Mar, una perfecta fusió de roba i complements, amb música Chill Out. És una fira fresca i creativa on els visitants tindran l’oportunitat d’adquirir articles rebaixats d’estiu en un ambient musical chillout, amenitzat per un DJ especialitzat. Una vintena de comerciants participen en el Chill Outlet de Malgrat de Mar, i un espai gastronòmic dóna la possibilitat de recuperar forces després de les compres. Tot això succeïrà el dia 23 d’agost, de 18h a 23h del vespre, al magnífic espai de can Campassol, que comptarà amb una decoració especial ambientada en la filosofia Chillout: sofàs fets de palets, làmpades, llumetes… Ah, i recorda! L’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar anima a vestir-se de blanc a tots els visitants del Chill Outlet Malgrat de Mar 2019.

Ja no tens excuses… Malgrat de Mar t’ho posa molt fàcil per fer unes compres diferents! Cada esdeveniment comercial és una nova oportunitat, però sempre pots accedir durant tot l’any als comerços de roba de Malgrat, tots ells t’esperen amb el seu propi estil perquè puguis trobar-hi el teu! Consulta en aquest enllaç totes les botigues de Malgrat de Mar i tria la que més t’escau:

https://www.turismemalgrat.com/gaudeix-malgrat-de-mar/de-compres/

malgrat shopping
malgrat shopping
malgrat shopping