fbpx

Noticies

Malgrat et cuida i et protegeix


Després de mesos molt complicats per a tothom, ha arribat per fi el moment de gaudir d’unes merescudes vacances d’estiu, això sí, sense abaixar la guàrdia i respectant les mesures de protecció marcades per les autoritats sanitàries per tal de minimitzar els riscos d’infecció de la COVID-19. 

Malgrat de Mar té tots els ingredients perquè aquest estiu gaudeixis d’unes inoblidables i segures vacances en família. El nostre màxim objectiu és que aquest estiu desconnectis de la teva rutina diària i t’ho passis d’allò més bé en el nostre poble, però alhora, que facis tot això d’una manera segura. 

És per això que establiments, hotels, càmpings i zones comunes com són les platges, s’han adaptat a aquestes mesures sanitàries per tal que puguis gaudir del Malgrat de Mar de sempre, però d’una manera segura.

A més a més, a les nostres més de 4,5 km de platges hi trobaràs serveis de vigilància i socorristes, passarel·les per a minusvàlids, serveis higiènics adaptats, dutxes i papereres. Cal destacar també que la platja de l’Astillero i la platja de Malgrat Centre, han tornat a rebre aquest any, el guardó internacional de la Bandera Blava, que certifica l’excel·lent qualitat mediambiental de les seves platges, tant pel que fa a la sorra com als serveis que s’hi ofereixen. 

A part de platges, si el que busques és passar-t’ho bé, aquest mes d’agost no et pots perdre les activitats i espectacles que hem organitzat per celebrar la Festa Major de Sant Roc. Des del dia 6 i fins al dia 16, t’esperen concerts, cantades d’havaneres, tornejos i un gran espectacle de focs d’artifici, entre moltes altres activitats. 

Totes aquestes activitats s’han adaptat a la situació pandèmica que estem vivint, per això, la majoria d’aquests actes tenen lloc en espais oberts i un aforament limitat. 

Per tal de poder gaudir de tots aquests esdeveniments, cal que reservis l’entrada prèviament a entrapolis.com. 

Aquest estiu, Malgrat t’estima, Malgrat et protegeix!