fbpx

Noticies

Malgrat de Mar es promociona al Salon Mondial du Tourisme de Paris


Malgrat de Mar es promociona com a destinació turística al Salon Mondial du Tourisme que es celebrarà a Paris entre els dies 15 i 18 de març.

Malgrat de Mar assistirà al Salon Mondial du Tourisme que se celebrarà a París els propers dies 15, 16, 17 i 18 de març. És la fira genèrica més rellevant del sector turístic a França. És una fira dirigida a públic final. El perfil dels visitants és d’una edat mitjana de 55 anys, el 41 % són jubilats i el 53% dels visitants estan actius laboralment.

Enguany Malgrat de Mar torna a ser-hi presencialment atenent el mostrador amb la marca “Barcelona c’est bien plus” de l’oficina de promoció turística Costa de Barcelona.

Aquest any, el Salon Mondial du Tourisme celebra la seva 43ª edició a L’expo Porte de Versailles de París i reunirà a uns 400 expositors (oficines de turisme, agencies de viatges, operadors turístics, distribuïdors…) que presentaran les seves novetats i les seves millors ofertes al públic final.

El saló, que abasta tots els àmbits del turisme, ofereix una oportunitat ideal per descobrir les noves tendències del món del viatge, inspirar-se per a les properes vacances i trobar idees per a estades curtes o llargues, amb l’ajut i el consell de professionals. Aquest any, l’espectacle també ofereix un nou espai dedicat a l’experiència, la sensació i la realitat virtual a través dels 5 sentits: l’espai de viatges sensorials.

Per a més informació us convidem a visitar la pàgina web de la fira aquí: https://www.salons-du-tourisme.com