fbpx

Noticies

Malgrat de Mar, present a la ITB de Berlín


Malgrat de Mar, tornarà a estar present a la Fira de Turisme ITB a Berlín

Malgrat de Mar atendrà el mostrador de Costa de Barcelona dins l’stand institucional de l’Agència Catalana de Turisme.

La ITB Berlín està considerada com una de les fires de turisme més importants a nivell internacional i, enguany, es celebrarà entre els dies 7 i 11 de març a la capital alemanya. És un certamen dirigit als agents i professionals del sector durant la setmana i al públic final el cap de setmana.

itb berlin

 

Després de l’experiència de la participació en les darreres edicions, la Gerència de serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona ha tornat a considerar la ITB de Berlín com una acció priotària per a la promoció i difusió de l’oferta turística de la província de Barcelona en el Pla d’Accions per aquest 2018. La Diputació de Barcelona contempla el desenvolupament territorial i econòmic dels municipis a través de les accions de promoció turística i donada l’actual cojuntura econòmica, es pretén optimitzar la participació a aquelles fires que es duen a terme a mercats de proximitat com l’alemany.

El mostrador de Costa de Barcelona serà atès personalment per personal tècnic de les destinacions de Calella, Castelldefels i Malgrat de Mar.