fbpx

Noticies

Malgrat de Mar es promociona com a destinació turística a Fitur


Malgrat de Mar va participar la setmana passada a Fitur, la Fira Internacional de Turisme que del 19 al 23 de gener va esdevenir un punt de trobada global per als professionals del sector del turisme.

L’edició d’aquest any es va celebrar marcada per les expectatives davant les dades que apunten a una possible reactivació del sector turístic durant el 2022, ja que la previsió és que la situació de la pandèmia sanitària millori en els pròxims mesos.

Aquest any Malgrat de Mar va aprofitar la fira per presentar els nous productes turístics pensats per oferir als visitants del nostre poble, estades d’un dia, un cap de setmana o de set dies per viure una experiència al municipi a través de la història, el paisatge, els hàbitats naturals i la gastronomia… i és que el nostre poble és molt més que platges infinites, també és cultura i natura. 

El nostre municipi va estar present a la fira dins l’estand de Catalunya, en el mostrador de la Diputació de Barcelona amb municipis com Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella o Mataró, entre d’altres.

Fitur, és sense cap mena de dubtes, una de les cites més importants del sector i reuneix institucions, tour operadors, hotels, agències de viatges i experts en gestió turística.

L’edició d’enguany, que va arribar a la seva 42a edició, va comptar amb la presència de gairebé 7.000 participants de totes les comunitats autònomes, d’empreses i destinacions de 107 països.