Noticies

Malgrat de Mar es promociona a les principals Fires de Turisme


Salon des Vacances 2019

Per Malgrat de Mar, el turisme és un dels factors essencials per al desenvolupament de la ciutat. Els esdeveniments turístics més importants ens permeten promocionar la nostra vila, i per això considerem bàsica la nostra presència a les diferents Fires i Salons Internacionals, on ens podem donar a conèixer, i podem obtenir un feedback sobre els interessos vacacionals dels visitants. Aquest és el camí que Malgrat de Mar va iniciar fa uns anys, que segueix ben viu i creixent dia a dia. Justament aquest mes de gener, el departament de Turisme ha promocionat la destinació de Malgrat de Mar a FITUR Madrid, dins l’àmbit de Costa de Barcelona, en un stand compartit de Turisme de Catalunya. FITUR Madrid s’ha celebrat del 23 al 27 de gener, i estem molt contents de poder anunciar que hem rebut el Premi al millor Stand 2019!

A Malgrat de Mar tenim molt per oferir. Som una destinació de la Costa de Barcelona que respon als desitjos d’unes vacances de platja, però que també pot obrir un gran ventall d’oportunitats culturals, socials i ecològiques. Les rutes de Malgrat de Mar per conèixer l’entorn més immediat, tant a nivell urbà com natural, les múltiples activitats que s’ofereixen dins del poble, així com les festives mostres populars de cultura i tradició, suposen una gran riquesa afegida pels visitants que rebem any rere any. Per això, com dèiem, Malgrat de Mar és molt més que una simple destinació de platja.

Aquesta premisa, és la que va guiar els representants de Malgrat Turisme a FITUR aquest mes de gener, i serà la que els seguirà conduint a les properes Fires de Turisme on Malgrat de Mar participarà al llarg d’aquest any 2019.

La més immediata és el Salon des Vacances a Brussel·les, que tindrà lloc del dia 6 al 10 de febrer. És la Fira més important del sector turístic a Bèlgica i està destinada plenament al consumidor final, amb una mitjana de 100.000 visitants. És, per tant, una gran oportunitat perquè des del departament de Turisme, i amb stand propi, promocionem la nostra vila amb l’orgull de sentir-la valuosa per tota la seva riquesa a nivell d’oferta turística, social, cultural i ecològica.

Salon des Vacances 2019

Hi haurà altres ocasions durant l’any per posar Malgrat de Mar a l’aparador del turisme mundial, entre elles tenim la coneguda ITB (International Tourism Berlin), considerada una de les fires de turisme més importants a nivell internacional, i que se celebrarà del 6 al 10 de març. L’Ajuntament de Malgrat de Mar, ja ho estan organitzant tot per poder gestionar aquesta oportunitat amb totes les garanties d’èxit. És aquest, un certamen dirigit a professionals i agents del sector, però durant el cap de setmana, també s’adreça al públic final.

Altres esdeveniments Internacionals com la Fira TTG Incontri de Rimini (Itàlia), també comptaran amb la presència de Malgrat de Mar, i així mateix ho faran altres Fires com la World Travel Market de Londres, que compta amb una gran consideració i reputació a nivell de professionals i agents, sectors a les que es destina en exclusiva aquesta Fira de Turisme. Aquest darrer Saló de Turisme de Londres, tindrà lloc del 5 al 7 de novembre aquest any i serà l’Oficina de Promoció Turística de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona qui presenti, (sota l’aixopluc de l’Agència Catalana de Turisme) la nostra destinació dins el marc de la Costa de Barcelona, denominació en gran auge els darrers anys.

Malgrat de Mar és sinònim d’oportunitats turístiques per descobrir i per explotar, la seva presència a les Fires Internacionals de Turisme serà la garantia de fer arribar tot els nostre potencial al públic, que, un cop conegui tots els nostres encants, de segur que es decidirà visitar-nos més d’una vegada!