Noticies

Malgrat de Mar es promociona a la fira Expovaciones de Bilbao


Després d’haver assistit a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) el mes de gener i al “Salon des Vacances” de Brussel·les durant el mes de març, Malgrat de Mar ha assistit aquest passat cap de setmana a la fira “Expovacaciones” que s’ha celebrat a Bilbao del 6 al 8 de maig.

La tècnica de Turisme de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Ester Gil, ha estat l’encarregada d’explicar l’oferta turística del nostre poble a tots els curiosos que s’han acostat a l’estand de la Diputació de Barcelona.

Malgrat de Mar ha repetit la seva presència a aquesta fira per a promocionar l’oferta de la destinació al País Basc. Aquest any s’ha disposat de taulell propi i hem estat acompanyats de les destinacions turístiques veïnes: Calella, Castelldefels, Penedès, Manresa, Garraf, Berguedà i Costa de Barcelona.

La fira, que s’ha celebrat a Bilbao, ha estat dirigida al consumidor final i ha tingut una assistència de més de 69.200 visitants interessats a buscar noves ofertes de destinacions per a les seves vacances. Així mateix, la fira també ha comptat amb la presència de 228 destinacions turístiques o empreses.

Malgrat de Mar és molt més que un poble de llargues platges paradisíaques, ja que també és natura, cultura i gastronomia. La nostra localització privilegiada entre les ciutats de Barcelona i Girona i les bones connexions fan que sigui una destinació turística molt atractiva pels habitants de Bilbao.

La previsió turística per aquest estiu és molt optimista i s’espera que sigui el de la recuperació definitiva després de dos anys marcats per la pandèmia i les restriccions.