Noticies

Malgrat de Mar a FITUR 2020


Cada any, Malgrat de Mar es dóna cita en un dels esdeveniments turístics més importants i rellevants: FITUR, la Fira de Turisme internacional de referència mundial. FITUR és una de les cites més importants del sector i reuneix institucions, tour operadors, hotels, agències de viatges i experts en gestió turística. Enguany, en la seva 40ª edició, FITUR 2020, tindrà lloc del 22 al 26 de Gener de 2020 a la Fira de Madrid.

Malgrat de Mar, dins el marc de la Costa de Barcelona, és present a FITUR 2020 amb tot el seu potencial turístic que demostra ser molt més que una destinació de platja. El seu valor turístic, se suma al seu encant paisatgístic i ecològic, i a la seva important empremta patrimonial. A FITUR 2020, precisament, es vol posar l’accent en valors com la sostenibilitat, l’ecologia o la tecnologia, posant de relleu la vinculació de la Fira amb el món modern i les seves necessitats.

Amb aquest pretext, doncs, Malgrat promociona a FITUR 2020 els seus allotjaments (hotels, apartaments, càmpings, etc.), els seus establiments i espais d’oci (restaurants, parcs com el del Castell o el de Francesc Macià), però també totes les seves rutes culturals o patrimonials (com la Ruta de les Mines de Can Palomeres), i els seus valors ecològics (com el Delta del Tordera o la Platja de la Conca).

Malgrat a FITUR 2020
Delta de la Tordera

L’any passat, la Fira de Turisme FITUR es va proposar dur a terme una agenda farcida de trobades B2B, i començar a desenvolupar el FITUR MICE, especialitzat en reunions, turisme d’incentius i business travel. Aquest és l’esperit de FITUR 2020, continuar propagant els intercanvis de manera general i a nivells més internacionals que mai. Aquest any 2020, FITUR amplia el seu espai físic d’exposició, o sigui que Malgrat de Mar, podrà donar-se a conèixer a un públic encara més gran.

FITUR 2020 és la gran oportunitat de fer conèixer al món la nostra ciutat, propiciar visites i intercanvis des de tot arreu del globus terraqui, activant així nous horitzons. Per a Malgrat, FITUR és una eina de contrastada efectivitat per afavorir el contacte professional, els intercanvis comercials, i assegurar-ne el futur turístic, amb els paràmetres i necessitats del món actual.

Platja de la Conca
Parc del Castell