fbpx

Noticies

Malgrat acollirà l’Eternal Running, una cursa mundial d’obstacles, el proper 27 de maig


Malgrat de Mar celebrarà el proper 27 de maig la Eternal Running. Es tracta d’una cursa d’obstacles de 10 quilòmetres i amb 80 obstacles que es disputa en 3 hores. L’Eternal Running se celebra des de fa 16 anys a diferents ciutats del món com Nova York, Buenos Aires, Londres, Cabo Verde, entre moltes altres. El preu d’inscripció és de 35 euros, però els malgratencs i malgratenques només pagaran 25 euros.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar i l‘Eternal Running han anunciat que Malgrat de Mar acollirà aquesta cursa d’obstacles. La sortida es farà des del pavelló municipal de l’avinguda Tarragona. Es tracta d’una cursa de 10 km amb 80 obstacles que els participants han d’anar afrontant durant 3 hores com ara “petites descàrregues elèctriques, zones de foc, zones de fang o d’escuma”. Segons ha explicat el seu impulsor, Rubén López, hi ha prevista l’assistència de 3.000 participants tot i que encara estan obertes les inscripcions.

eternal running

 

Durant la presentació, l’alcaldessa, Carme Ponsa (JXM), ha destacat que Malgrat de Mar “és el primer municipi de la comarca del Maresme que organitza una prova esportiva com aquesta”. El regidor d’Esports, Miquel Àngel Ruiz (JXM), ha destacat la repercussió esportiva d’aquesta competició, però també la repercussió turística, ja que hi participen aficionats a aquestes proves de molts països. En aquest sentit, segons ha avançat Rubén López, la repercussió econòmica per al municipi que acull la prova pot estar entre els 70.000 i 80.000 euros. 

En aquesta ocasió només es farà la prova central tot i que també hi ha el format per infants i la nocturna. 

La prova acull el circuit mundial amb premis en metàl·lic per als 10 primers millors de categoria masculina i femenina però sobretot és lúdica i festiva, tal i com reconeix Rubén López.