Noticies

Les platges de Malgrat de Mar


Més de 4,5 km de sorra i mar a la costa del Maresme

Les platges de Malgrat de Mar

Malgrat de Mar és un municipi de la costa mediterrània que disposa d’un clima tranquil durant la major part de l’any. És per això, que als estius es pot gaudir de tots els dies que es vulgui de sol i platja en família.

A les platges de Malgrat de Mar s’hi pot fer molt més del que et penses. Des de contemplar la vegetació autòctona de les dunes fins a conèixer el passat històric de la població a través de La Pilona. Totes les platges de Malgrat disposen de servei de vigilància i socorristes, passarel·les per a minusvàlids, serveis higiènics adaptats, dutxes i papereres.

Platja de l'Astillero

En plena zona hotelera és una de les platges més turístiques de Malgrat de Mar. Molt lúdica i envoltada de “xiringuitos”, disposa de zones de pícnic per dinar al migdia i altres ofertes lúdiques com inflables a l’aigua amb monitors per als més petits.

Recentment ha estat guardonada amb la distinció de Bandera Blava.

Platja de Malgrat Centre

Davant del centre urbà de Malgrat de Mar trobem aquesta platja. Aquesta platja és la més freqüentada per la majoria de habitants del municipi. Molt més tranquil·la i sense tants turistes sol estar ocupada per famílies. Platja amb bandera blava des de fa anys es de sorra gruixuda i compta amb les temperatures mitjanes més altes de l’aigua.

Platja de la Conca

De totes les platges de Malgrat de Mar, aquesta és la més llarga de totes. Una platja pels amants de la natura ja que és un dels pocs punts de contacte entre les zones més rurals i les platges. Amb pocs serveis i poca gent és de les més tranquil·les. Ideal per descobrir la flora autòctona de la població que floreix durant la primavera i té un gran valor ecològic i paisatgístic.

Platja de la Punta de la Tordera

Situada davant de la zona de càmpings de Malgrat de Mar, arriba fins la desembocadura del riu Tordera – per això porta aquest nom – que és un espai protegit. Podràs descobrir la flora del Delta del Tordera i la gran varietat d’ocells que hi ha. Al límit de la platja hi ha un espai on es practica nudisme.

Vivim de cara al mar

Ja ho saps, escull i descobreix les platges de Malgrat de Mar