fbpx

Noticies

Les platges de Malgrat acolliran la competició de Vòlei Platja SVATOUR


A pocs dies perquè comenci l’estiu, ha arribat el moment idoni per començar a parlar de les nostres fantàstiques platges i dels esports que s’hi poden practicar, i d’entre tots els esports que hi ha, avui parlem de vòlei.

 

I és que a Malgrat de Mar us hi esperen més de 4 km de platges, on podreu prendre el sol, nedar, fer castells de sorra amb els petits, practicar tota mena d’esports, contemplar la vegetació autòctona de les dunes, conèixer el passat històric de la població a través de la Pilona…

 

A les nostres quatre platges, durant la temporada de bany, hi trobareu serveis de vigilància i socorristes, passarel·les per a minusvàlids, serveis higiènics adaptats, dutxes i papereres. A més, cal destacar, que les platges de l’Astillero i de Malgrat Centre, han tornat a rebre aquest any, el guardó internacional de la Bandera Blava, distintiu que certifica l’excel·lent qualitat mediambiental de les seves platges, tant pel que fa a la sorra com als serveis que s’hi ofereixen.

torneig volei

I és precisament aquí, a la Platja de l’Astillero on tindrà lloc els propers 12 i 13 de juny la competició esportiva de Vòlei Platja SVATOUR. Aquesta prova forma part d’un circuit de competicions que també arribaran a poblacions com Canet, Tarragona, Castelldefels i Mataró, entre d’altres.

Aquests tornejos tenen dues modalitats, l’amateur i la pro, ja que d’aquesta manera tothom pot participar-hi sempre que sigui major de catorze anys. A més, s’estableixen 3 categories: la masculina, la femenina i la mixta.

Després d’un any i mig molt complicat, de mica en mica anem recuperant la normalitat i amb ella també, els esdeveniments esportius de primer nivell.

Així, que ja ho sabeu, poseu-vos les xancletes i el banyador, i prepareu-vos per viure uns dies plens de diversió i platja a Malgrat de Mar.

Tots aquells que hi vulgueu participar, podeu fer la inscripció aquí.