fbpx

Noticies

Les Nits a Malgrat de Mar


Les nits vora al mar, tenen quelcom de màgic i festiu, i en les dates estiuenques, ens conviden a gaudir-les fins ben entrada la matinada. Els pobles i ciutats propers al Mar Mediterrani, ofereixen una variada oferta d’activitat nocturna amb Festivals de Música, Concerts, Bars de Copes, Xiringuitos, Hotels, Festa Major… i tot un seguit d’events que fan que la nit casi amb els desigs festius de la població i de tots els visitants que es reben, sobretot durant els mesos d’estiu. L’oci nocturn a Malgrat de Mar és actiu i despert, amb locals de diferents estils per convocar tot tipus de públic que vulgui gaudir d’un ambient nocturn al costat del mar. 

Si et ve de gust prendre copes i gaudir d’un ambient agradable al costat del mar, a Malgrat pots deleitar-te amb els diferents xiringuitos que tenim a peu de platja i que resten oberts fins la matinada. Deliciosos menús, copes per a tots els gustos i, en moltes ocasions, música en viu, fan que l’experiència nocturna als xiringuitos de Malgrat de Mar, esdevingui una vetllada inoblidable en companyia de la brisa marina, i amb la lluna i les estrelles de teló de fons. 

 A més, al passeig de mar de Malgrat, trobareu bars i sales de ball, on podreu demostrar les vostres aptituds pel ball fins les 3h de la matinada! I per als més atrevits, les discoteques de Malgrat, experiències musicals i socials per fer aguantar el cos fins a les 6h de la matinada! I junt amb aquests locals, tenim els hotels de Malgrat que presenten una agenda diària d’espectacles i ball aptes per a tots els públics i gustos! Busqueu el vostre local nocturn i a gaudir! O varieu cada dia per descobrir els vostres propis talents!

Dins l’ambient nocturn de Malgrat de Mar, també hi trobem events diversos organitzats des del poble que dinamitzen les nits a Malgrat. Alguns dels més celebrats són la Shopping night i Chill Outlet Malgrat, dues festes de la moda molt participatives. Tot i començar per la tarda, ambdues festes s’allarguen fins la nit contribuint al clima festiu nocturn de Malgrat de Mar. I no cal dir que l’Ajuntament de Malgrat s’encarrega d’ambientar la nit malgratenca amb concerts de música durant la Festa Major i en les diverses ocasions festives del calendari. 

Doncs ja ho saps, no t’ho pensis més i vine a gaudir la nit de Malgrat de Mar, una autèntica fusió de bon ambient, música, espectacles, copes i el Mar Mediterrani de testimoni. No et deixis perdre l’oportunitat de visitar Malgrat i deleitar-te amb tota l’oferta d’oci nocturn que t’ofereix!