fbpx

Noticies

L’Ajuntament de malgrat de mar promociona la destinació a holanda, a la fira organitzada per solmar tours


El cap de setmana 24 i 25 de novembre Malgrat de Mar serà present a l’acció de promoció organitzada per un dels principals touroperadors holandès, Solmar Tour, sota el nom “Sneak Preview 2018”

Solmar és el touroperador holandès més important a la zona de Costa Barcelona. En aquesta promoció, que se celebra dins les instal·lacions del touroperador, Malgrat de Mar disposarà d’un mostrador des d’on es donarà suport a les empreses malgratenques que ja hi assisteixen. En aquest sentit, es reforçarà la promoció del municipi on hi seran presents mitja dotzena d’hotels malgratencs.
Aquesta acció adreçada a públic final, és una de les accions que la Regidoria de Promoció del Municipi ha apostat aquest any com a novetat i tanca així la primera fase d’assistència a fires que es tornarà a encetar a principis de l’any 2019.

El mercat holandès ocupa la tercera posició com a país emissor assolint un 13,5 % del global dels visitants. Solmar és un touroperador d’aquest mercat que fa més de 20 anys que aporta visitants d’aquest país a Malgrat de Mar, demostrant que es tracta d’un client fidel a la destinació.