fbpx

Noticies

La Zona Comercial de Malgrat de Mar


Si ets un amant de les compres i t’agrada passejar, no pots deixar de venir a veure la zona comercial de Malgrat de Mar. Cap gran centre comercial, per espectacular que sigui, és comparable a l’encant de passejar per un centre urbà autèntic, a l’aire lliure, amb la veritat dels seus aromes, colors i tendències de les seves botigues, en les què podràs trobar tot el què necessites.

El centre de Malgrat de Mar, és així, una zona comercial plena de botigues en ple centre de la població, que s’han anat guanyant el prestigi de la seva qualitat al llarg dels anys. Pots trobar des de roba de tot tipus fins als productes frescos que el teu dia a dia requereix.

A més, la zona comercial de Malgrat de Mar és proactiva per donar-se a conèixer i fer arribar els seus productes a tots els clients. Tant és així, que el teixit associatiu de les botigues de Malgrat de Mar organitza durant l’any, diferents esdeveniments relacionats amb les compres i la moda, com el Showroom Malgrat Outlet, o la Shopping Night.

I per les compres més desenfadades de l’estiu, Malgrat també té una gran oferta comercial a la zona turística, amb botigues i parades on podràs trobar productes estiuencs de temporada, d’artesania o records de Malgrat.

botigues de Malgrat
zona turística Malgrat

Pel que fa als productes frescos, a la zona comercial de Malgrat podreu optar per anar al Mercat Municipal, que podreu trobar a l’edifici conegut com Peixateries Velles, al costat de l’Ajuntament, en ple centre de la ciutat. Aquest Mercat Municipal conté avui dia, vuit parades amb ofertes de peix, fruita, verdura, llegums, carns i embotits. Podreu anar-hi a comprar de dilluns a divendres, de 8h a 13:30h i de 17h a 20:30h, a més dels dissabtes, que obren de 8h a 14h. És un gran reclam comercial per a Malgrat, i a més, dos cops l’any, dinamitza el seu espai amb el Mercat de Tapes, on música en directe i gastronomia, es donen la mà.

I si ets dels que li agrada veure i tocar el producte amb la seva autenticitat, has de venir un dijous, que a Malgrat se celebra el Mercat Setmanal, una oportunitat de fer compres d’una manera diferent i encara més tradicional. El Mercat Setmanal de Malgrat, compta amb dos espais diferenciats: la venda de fruita, verdura i productes frescos, que es troba davant de la Plaça Catalunya; i la de roba i complements, que la trobareu als carrers Joan Maragall i Roger de Flor, de 8h a 14h.

Ja ho veus, tot són oportunitats i varietat a la zona comercial de Malgrat de Mar, un indret on podràs trobar tot allò que necessites o que simplement anheles! Vine a conèixer tota l’oferta comercial de Malgrat de Mar!

Mercat Municipal Malgrat
Mercat Setmanat Malgrat