fbpx

Noticies

Malgrat de Mar es va promocionar a la fira Expovacaciones de Bilbao.


Després d’un any sense fires, Malgrat de Mar va viatjar el passat mes d’octubre a Bilbao per estar presents a una nova edició de la fira Expovacaciones.

Ester Gil, tècnica de turisme i Ludwig Hasko, 4t tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, van ser els encarregats de promocionar el nostre municipi en aquesta fira de turisme amb un mostrador dins l’estand de la Diputació de Barcelona.

La fira Expovacaciones, ubicada al recinte firal de Baracaldo, any rere any, rep una gran afluència de gent interessada a buscar noves ofertes per les seves vacances. És per això que els dos representants van mostrar l’oferta de Malgrat de Mar a tothom que s’acostava a l’estand. I és que Malgrat de Mar és molt més que 4 quilòmetres de platges amples i paradisíaques, ja que també és cultura i natura.

La celebració d’Expovacaciones durant el passat mes d’octubre va ser una mostra i una peça important en la fase de recuperació del sector turístic.

Les portes del pavelló 1 es van tancar després de rebre la visita de 27.681 assistents que no es van voler perdre l’àmplia oferta de viatges i noves activitats que va oferir el certamen per preparar les futures escapades d’aquesta tardor, hivern o per l’any vinent. 

L’apartat expositiu de la mostra estava format per 163 firmes participants amb representació de l’Aragó, Astúries Paradís Natural, Comunitat Valenciana, Bilbao-Biscaia, Euskadi, Costa Càlida-Regió de Múrcia, Andalusia, Barcelona, Costa Brava, Illes Balears, Galícia, a més de Portugal i el Marroc, entre d’altres. Així mateix, el certamen va comptar també amb la presència de diferents agències de viatges.