fbpx

Noticies

La màgia del Nadal torna a Malgrat de Mar


Sense cap mena de dubte, els protagonistes del Nadal, són els més menuts de casa.

Els nens i nenes són els encarregats d’omplir els carrers d’il·lusió, d’esperança, de joia i d’alegria. Passejar pels carrers i observar les seves cares il·luminades és el millor d’aquestes tradicionals festes. De fet gràcies a ells es respira un ambient màgic arreu!

Les llums de Nadal són sense cap mena de dubte, un ingredient imprescindible per acabar de generar aquest ambient màgic. Les llums ens conviden a passejar pels carrers i a visitar les botigues dels carrers del centre de Malgrat de Mar… i és que al nostre poble hi trobareu de tot: fruiteries, carnisseries, drogueries, perfumeries, sabateries, joieries, botigues de roba i de complements…

El dia de l’encesa dels llums de Nadal és un dia molt especial, ja que simbòlicament representa el compte enrere per l’arribada d’una de les millors èpoques de l’any.

Enguany, un espectacle itinerant encendrà els llums de Nadal el pròxim dissabte 27 de novembre. L’activitat començarà a les 18 h i recorrerà l’avinguda Mediterrània, avinguda del Carme, carrer del Mar, carrer de Ramon Turró, carrer d’en Blanch, carrer del Carme i plaça de l’Església, on tindrà lloc la ja tradicional encesa de les llums de Nadal.

Vine i viu moments de màgia i emoció amb el Nadal a Malgrat de Mar!