fbpx

Noticies

Viu un Nadal màgic a Malgrat de Mar


Un any més, la millor època de l’any ha arribat al nostre poble, malauradament, enguany aquestes festes també estaran marcades per l’epidèmia que estem vivint. Malgrat això, hem organitzat tota una sèrie d’activitats i espectacles per gaudir amb tota la família.

El millor d’aquesta època de l’any és sortir al carrer i gaudir de l’ambient nadalenc que s’hi respira: nens i nenes amb cares d’il·lusió, pares, mares i avis amb paquets i bosses a les mans, retrobaments d’amics…

Volem que malgrat les circumstàncies, visqueu unes festes plenes d’alegria i il·lusió. A continuació us destacarem algunes de les propostes previstes per les setmanes vinents.

Per tal de situar-vos en l’oferta: molta llum, tallers màgics, música en viu, jocs divertits, un campament reial…. Us ho perdreu?

Els comerciants de Malgrat de Mar, han volgut posar-hi molt de ritme a les festes, ja que durant els dies 23, 27, 29, 30 de desembre i els 2, 3 i 4 de gener, hi haurà música en viu als carrers del centre del nostre poble.

Així i tot, i com no podria ser d’una altra manera, els grans protagonistes del Nadal seran els més petits de casa. A ells els hi hem preparat un munt d’activitats per a fer fins al 5 de gener.

Parc de Nadal al Centre Cívic, Nadal Game Party, Cavallets, Circuit de segway, trenet, jocs de fusta gegants, circuit de karts a pedal, vaixell sostenible… Durant les setmanes vinents queda prohibit avorrir-se a Malgrat de Mar.

A part, rebrem una visita molt especial, Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar seran al Campament Reial del pavelló Germans Margall els dies 2, 3, 4 i 5 de gener.

Totes aquestes activitats del programa de Nadal poden estar sotmeses a canvis, segons les mesures de seguretat i higiene de la Covid-19 marcades per l’autoritat competent en cada moment.

Per tal de poder gaudir de les activitats, cal adquirir les entrades prèviament al lloc web, www.entrapolis.com.

Trobareu la informació detallada i els horaris aquí: https://www.ajmalgrat.cat/media/repository//noticies/2020/noticies/ActivitatsNadal2021.pdf

Ja sabeu doncs, què us espera si veniu a Malgrat de Mar durant les festes de Nadal. Nosaltres, estarem encantats de rebre-us!