fbpx

Noticies

Ja pots gaudir del parc inflable aquàtic de la platja de l’Astillero


Des del dia 23 de juny, es troba obert al públic a la platja de l’Astillero el parc inflable aquàtic que funcionarà fins a finals de setembre. El nou parc aquàtic flotant, que té més de 20 jocs i 1.000 metres quadrats, restarà obert de dilluns a diumenge de 10 h a 20 h. El preu per accedir-hi és de 10 euros i per als malgratencs i malgratenques, 5 euros.

L’atracció aquàtica ocupa prop de 1.000 metres quadrats de mar a uns 25 metres de la platja. El parc ofereix més d’una vintena de jocs inflables i té una capacitat de 70 persones per hora. Està situat a la platja de l’Astillero, a l’altura del carrer de Manuel de Falla. 

El parc inflable aquàtic restarà obert fins a finals del mes de setembre. L’horari de l’atracció serà de 10 h a 20 h de dilluns a diumenge. Per accedir-hi, cal fer 1,10 metres d’alçada mínima, i els nens d’entre 1,10 i 1,50 metres, hi han d’anar acompanyats d’un adult. Aquest servei lúdic compta amb servei de monitoratge. 

 

Preu de l’entrada a 5 euros per als malgratencs i malgratenques

La Regidoria de Platges ha informat que el preu per accedir al parc és de 10 euros, però les persones empadronades a Malgrat de Mar només pagaran 5 euros, presentant un DNI o certificat d’empadronament. A més, el 16 d’agost, que és festa local, es lliuraran 500 entrades gratuïtes i l’empresa té previst regalar invitacions entre les persones empadronades al poble.