Noticies

Gospel Weekend


Assegurada la celebració del Gospel Weekend a Malgrat de Mar per als anys 2017 i 2018

Gospel WeekendEl passat dimecres 12 d’abril es va dur a terme la signatura amb l’empresa Sing & Travel del conveni per a la celebració del Gospel Weekend a Malgrat de Mar per als anys 2017 i 2018.

La presidenta, Sra. Carme Ponsa, i la vice-presidenta de Malgrat Turisme, Sra. Ester Martínez, van signar amb la representant de l’empresa Sing & Travel, Sra. Marina Kaudasch, un conveni de compromís per celebrar a Malgrat de Mar el nou esdeveniment “Gospel Weekend“.

La música coral té una forta tradició a la zona i, amb la introducció de la música Gospel a partir dels anys 2000-2002, aquest gènere està adquirint un pes important dins l’escena coral. Donada la gran popularitat d’aquest gènere, l’organització d’esdeveniments musicals d’aquest caire permetrà sens dubte al municipi de Malgrat de Mar situar-se en una posició privilegiada en l’àmbit turístic i també serà una potent eina de promoció per atraure nous visitants i turistes.

El conveni signat estableix que l’empresa Sing & Travel liderarà l’organització del Gospel Weekend i serà l’encarregada de contactar amb els 4 directors que duran a terme diversos tallers i els grups interessats a participar en les activitats d’aquest esdeveniment. La previsió és que per aquest any 2017 el nou Gospel Weekend se celebri entre els dies 12 i 15 d’octubre a Malgrat de Mar.