Noticies

Gaudeix de l’esport a Malgrat de Mar


La pràctica de l’esport és un signe dels nostres temps, ja sigui perquè cada cop tenim més informació dels seus beneficis per la nostra salut, ja sigui pel plaer en forma de gran ànim vital que experimenten aquells qui el practiquen. Malgrat de Mar és una població bolcada a l’organització d’esdeveniments esportius, amb unes bones instal·lacions esportives i uns serveis adequats fins per a esportistes de primer nivell. Al llarg de l’any, escoles i entitats esportives organitzen tota classe d’activitats esportives que tenen com a marc, les instal·lacions o l’aire lliure de la ciutat de Malgrat.

Durant tot l’any, si t’agrada caminar, a Malgrat pots optar entre vàries Rutes a peu o en bicicleta per l’entorn del poble, al teu ritme. Malgrat està envoltada d’una zona de muntanya perfecte per realitzar rutes a peu o en bicicleta. Pots anar fins al Turó d’en Serra i les Mines de Can Palomeres, activant el teu cos amb el plaer del senderisme, i també pots gaudir d’una Ruta fins a Santa Rita, on podràs conèixer una mica d’història de Malgrat.

Al mes de març, l’entitat Esport ciclista Malgrat organitza la Marxa BTT, un gran esdeveniment a la ciutat, que acull ciclistes d’arreu que volen provar-se per la muntanya de Malgrat al llarg de 28 km, amb un desnivell de pujada i baixada de 837m.

Per Setmana Santa, Malgrat es converteix en amfitrió, juntament amb Santa Susanna i Calella, del Torneig Internacional de Futbol Base Kommit International, en el què participen més de 200 equips de tot el món.

Atletisme Malgrat
Pavelló Malgrat

L’afició a córrer esportivament a Malgrat, fa que hi hagi dues entitats d’atletisme a la ciutat. Per una banda, el Club Atletisme LaSansi, i per l’altra, el Club Atletisme Malgrat. Junts preparen la carrera de 10km del mes de maig a Malgrat, considerada dins la categoria d’Asfalto running.

Pels multiesportius, l’entitat Grup Excursionista de Malgrat celebra un exigent Triatló Popular al mes de juliol. La prova consisteix en realitzar 500m de natació, 12 km en bicicleta de muntanya i 4 km de cursa a peu. És un gran repte pels més atrevits! Aquesta mateixa entitat, el Grup Excursionista de Malgrat, s’encarrega també de la popular Cursa del Miner de Ferro que celebrarà la seva desena edició durant la Festa Major de Sant Roc. Els aficionats a les curses, podran optar pels 15km fent carrera, o bé els 7km fent Marxa. Tant aquesta cursa, com l’anterior, surten i arriben a la Plaça Xesco Boix, on esperen bons esmorzars a l’arribada.

Durant l’estiu també té lloc el popular Trofeu Internacional Tomás Sola de Bàsquet que Malgrat acull juntament amb Santa Susanna, i que permet a molts joves d’altres països, conèixer una ciutat oberta al mar com Malgrat, que a voltes, també pot oferir activitats esportives típiques dels entorns amb platja, com Windsurf, Vela, etc. a la Platja de La Conca.

Tots aquests i altres esdeveniments esportius, són els que t’esperen cada any a Malgrat. Activa’t i vine a Malgrat a fer esport!

Futbol a Malgrat
Senderisme a Malgrat