fbpx

Noticies

Fira de manualitats “Fet a maLGRAT


Marca amb vermell el proper 23 de setembre, perquè arriba la segona edició de la fira de manualitats sota el nom “Fet a maLGRAT”.

Aquesta fira, que compta amb la col·laboració de les dues entitats malgratenques Associació de Puntaires i La Merceria, comptarà amb la participació d’una vintena d’estands especialitzats en material de Patchwork, Puntes al coixí i labors.

Per si no saps què és, el patchwork és l’art d’unir teles de diferents colors i mides (retalls) utilitzant diverses tècniques per arribar a formar diferents motius i objectes útils o simplement decoratius com: capses, quadres, mantes, cobrellits, tapissos, coixins, estovalles… El Patchwork, és un art que persegueix la precisió en el traçat, tall i acoblament de les peces de roba, però per a la seva pràctica no es necessita cap tipus d’experiència anterior. Per tant, qualsevol persona, adult o nen, es veurà ràpidament desenvolupant la seva pròpia creativitat, sense requerir cap coneixement previ de costura.

Per aquest motiu, la fira “Fet a maLGRAT” va dirigida a tot tipus de persones, de totes les edats i amb o sense experiència.

Durant tot el dissabte podràs realitzar tallers a peu de carrer en alguna d’aquestes parades i a més es comptarà amb una Màster Class a càrrec de Jacqueline Bahí. Al final de la jornada, es realitzarà el sorteig d’una màquina de cosir model JANOME 3622.

A part, durant tot el dia podràs visitar l’exposició de treballs realitzats per les dues entitats malgratenques participants a la fira: l’Associació de Puntaires i La Merceria.

Ep! Si vens de fora, a part de visitar la fira, et proposem descobrir el fantàstic Parc Francesc Macià, un parc tancat amb diverses zones amb usos diferenciats, com un espai per a monopatins, zones de jocs sensorials, d’aixoplucs i de jocs infantils i ninots  que encantaran a petits i grans.

A l’hora de dinar, queda’t a Malgrat de Mar, el nostre gran ventall de restaurant, bars i cafeteries et permetrà menjar allò que et vingui més de gust. Peix, carn, italians, xinesos, tapes, cuina tradicional…