Noticies

Malgrat Turisme torna a les fires internacionals.


Amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta turística del nostre poble, Malgrat de Mar participarà en la Fira Internacional “Salon des Vacances”, que se celebra a Brussel·les del 24 al 27 de març.

En concret, Malgrat de Mar estarà dins l’estand institucional de Turespaña, atenent el mostrador de Costa de Barcelona, conjuntament amb Pineda de Mar.

Després de dos anys marcats per la pandèmia ocasionada per la Covid-19 tornem de mica en mica a la normalitat. Aquesta és la primera fira Internacional que se celebra i és l’última que vam poder visitar, ja que l’última edició es va celebrar el març del 2020.

El “Salon des Vacances”, que permet al visitant planificar les vacances de tot l’any, s’ha convertit en els darrers anys en la fita més rellevant del sector turístic a Bèlgica. La fira, que se celebra a Brussel·les, està dirigida al consumidor final i té una assistència mitjana d’unes 100.000 persones.

Aquesta no serà l’única fira turística que visitarem en els mesos vinents, i és que durant els pròxims 6, 7 i 8 de maig també serem presents a la fira Expovacaciones que se celebrarà a Bilbao.

Malgrat de Mar és molt més que un poble de platges paradisíaques, és un poble ple d’oportunitats turístiques per descobrir i per explorar, la seva presència a les Fires Internacionals de Turisme serà la garantia de fer arribar tot el nostre potencial al públic, que un cop conegui tots els nostres encants, de segur que es decidirà a visitar-nos.