fbpx

Noticies

El parc Francesc Macià


Escultures gegants per als més petits de la casa

Oci amb INfants a Malgrat: El Parc Francesc Macià

El Parc Francesc Macià, un dels més originals de Catalunya i amb major extensió, compta amb més de 40.000 metres quadrats. Una conjunció de diferents espais que proporcionen una oferta molt variada de possibilitats d’oci per un dia en família amb els més petits.

Un parc de gran extensió i zones verdes perquè petits i grans juguin i corrin tant com vulguin. Amb sorrals repartits arreu del parc, els més petits es poden entretenir amb galledes i rasclets. També disposa de circuits, gronxadors fets amb rodes, passarel·les, tobogans, cordes, ponts, etc.

El parc Francesc Macià és molt polivalent i compta amb dues tirolines llargues, a més d’elements de joc innovadors com unes plaques musicals repartides per terra que sonen cada cop que els nens hi salten a sobre. Així, els infants no només es diverteixen, sinó que interactuen amb jocs didàctics que els fan treballar la manipulació, l’equilibri… i jugar amb la música i els sentits!

Probablement, la característica més distintiva del parc és una zona amplíssima amb figures gegants: gomes d’esborrar, llapis, pastissos, sabates, bolets i flors. Els nens i nenes s’ho passen genial enfilant-se a totes les estructures. És la millor zona per fer fotografies originals amb els més petits!

Les zones verdes amb bancs, arbres i ombres també disposen de zones de pícnic per quedar-se a dinar al parc amb la mainada i seguir jugant a la tarda. Per als més grans, el Francesc Macià compta amb un skatepark i un amfiteatre per a espectacles culturals on es fan representacions, usualment, d’entitats municipals.

En una ubicació privilegiada entre el mar i la muntanya, pots passar el dia a ambdós llocs. A pocs minuts a peu del bosc de Santa Rita, també hi arribes caminant des del passeig Marítim, la zona d’hotels i les platges de la població.

T’apuntes a passar un dia al parc Francesc Macià?

Vine a gaudir del parc Francesc Macià i recorda que... les escultures no es mengen!