fbpx

Noticies

El Parc Francesc Macià: el parc de les figures gegants


Ara és el millor moment per connectar amb la natura i per gaudir dels espais a l’aire lliure en família. És per això, que avui us volem parlar del fantàstic Parc Francesc Macià!

Un parc on petits i grans gaudireu de valent!

Amb una extensió de més de 40.000 m2, el parc està ple  de camins i vegetació que et portaran a descobrir les diferents zones del parc.

El parc, té diverses entrades, però si hi aneu acompanyats amb nens petits, us recomanem entrar-hi per la porta en forma d’enorme castell, sens dubte, una porta que us portarà a un món màgic i fascinant per descobrir, i és que el parc Francesc Macià, no és un parc normal i corrent, és un espai molt especial, ja que dins hi trobareu enormes escultures, gomes d’esborrar gegants, sabates gegants, pastissos gegants, bolets gegants, flors gegants…

Un lloc ideal on els més petits podran deixar volar la seva imaginació i on a més d’estar en contacte amb la natura, estaran segurs, ja que el parc és tancat per tal de garantir la tranquil·litat de tots els seus visitants.

 

Al parc, també hi trobareu zones dedicades especialment a l’esport: una pista de futbol asfaltada i tancada, unes bones pistes per a skaters, pistes de patinatge, taules de ping-pong, pistes de petanca…Així com zones de jocs sensorials i zones per a fer pícnic.

Heu de saber que actualment i degut a l’aplicació de les mesures per evitar els contagis de la Covid-19, les zones esportives i de pícnic del parc s’han tancat al públic, quan les mesures es relaxin, es tornaran a obrir.

 

El Parc Francesc Macià és completament accessible i tots els elements que hi ha, com els lavabos, les fonts i els bancs, han estat pensats per tal de facilitar-ne l’ús a tothom.

Al llarg del parc, hi ha un seguit de turons creats artificialment amb vegetació que es connecten de manera natural per camins suaus i fàcils de recórrer, sense barreres de cap mena.

No t’ho pensis més, i vine amb la teva família a gaudir d’un dia inoblidable al Parc Francesc Macià! Els horaris del parc fins a finals del mes de març, són de 8 del matí i fins les 20h de la tarda.

Us hi esperem a tots!

Parc Francesc Masia