fbpx

Noticies

El Nomad Festival arriba a Malgrat de Mar


El proper cap de setmana del 2, 3 i 4 de juliol, el Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar, s’omplirà de colors, de cultura, de música i de molta festa : Arriba el Nomad Festival !

L’entrada al recinte serà gratuïta i els tallers pels més menuts seran de pagament amb un preu simbòlic. Els tallers per a nens i nenes van adreçats a nens de 0 a 12 anys.

Inicialment, aquest festival s’havia de celebrar durant l’estiu de l’any passat, però per motius relacionats amb la pandèmia generada per la COVID-19, es va haver de  postposar per aquest any.

 

El Nomad Festival porta oferint una proposta variada de disciplines culturals a l’aire lliure des de l’estiu de 2016 i ha recorregut diferents municipis de Catalunya com Barcelona, Girona, Tortosa, Salou i Sant Feliu de Guíxols, entre d’altres.

L’esdeveniment ocuparà el Parc Francesc Macià des de l’entrada de l’aparcament del CAP i fins al pont de fusta de la riera de Sant Genís de Palafolls.

nomad festival malgrat de mar

Hi haurà un market amb dissenyadors i artesans de quilòmetre 0 amb productes de proximitat, així com grans actuacions musicals, com la del grup Malavida que farà versions del pop i rock espanyol dels anys 80 i 90, o la del grup Big Mouthers que oferirà versions de rock internacional, tanmateix, també hi haurà un tribut a Dire Straits i música ambient. Però això no és tot, la mainada també podrà gaudir de bona música amb els espectacles de Balla Nomad i Coloraines Band.

A més a més, el Nomad Festival, també és gastronomia, i és que hi haurà una àmplia i variada oferta gastronòmica amb food-trucks, que inclourà una àmplia oferta de menjar per a tots els gustos i necessitats.

La combinació de tots aquests elements faran que tots els teus sentits gaudeixin d’una experiència plena de màgia a l’aire lliure. No esperis més i prepara’t per viure un cap de setmana inoblidable a Malgrat de Mar.