fbpx

Noticies

Descobreix els Càmpings de Malgrat de Mar.


Les flors han començat a brotar, els dies cada dia són més llargs, les temperatures cada vegada són més suaus…tots aquests símptomes ens anuncien que l’enyorada primavera ja ha arribat a Malgrat de Mar.

Deixem enrere els dies grisos i les temperatures baixes, per fi ha arribat el moment de fer el canvi d’armari i de començar a gaudir del bon temps i de tornar a connectar amb el fascinant entorn que ens envolta. Amb l’arribada de la primavera, ha arribat el moment de tornar a gaudir d’escapades familiars i d’agradables passejos a la vora de la platja, de fer excursions a peu o en bicicleta…

És per això que avui us volem parlar dels càmpings del nostre poble, sens dubte, els millors espais per estar en contacte amb la natura.

Si tens l’esperit aventurer i t’agrada conèixer món, el càmping és una bona opció d’allotjament.  Amb totes les comoditats garantides, pots dormir en tendes de campanya o bé en còmodes bungalows. A més, pots anar-hi tranquil, ja que tots ells, han adoptat totes les mesures de seguretat i protecció contra la COVID-19.

Actualment, a Malgrat de Mar comptem amb 10 càmpings distribuïts al llarg de tota la nostra costa, càmpings de primera, de segona i de tercera categoria. De ben segur que algun d’ells, s’adaptarà a les teves característiques i necessitats.

camping malgrat de mar
camping costa barcelona

A més, alguns d’ells, admeten mascotes, així que no hauràs de separar-te del teu amic pelut durant les teves vacances. Si ets dels que li agrada viatjar amb el seu gos, has de saber, que a Malgrat, hi trobaràs un platja per a gossos amb una superfície de mes de 1.200 metres quadrats delimitats per una tanca de fusta en forma de U oberta cap al mar.

La localització particular en què es troba Malgrat de Mar, entre la costa, els turons de llevant, el massís del Montnegre i el curs final i delta de la Tordera, l’han dotat de dos àmbits de relleu ben diferenciats: la plana al·luvial i les platges, i els pendents dels turons i contraforts del Montnegre. Sobre aquest territori, natura i història han dibuixat una multitud de camins i corriols que podràs gaudir a peu o en bicicleta.

No t’ho pensis més, aquesta Setmana Santa, vine a gaudir dels nostres fantàstics càmpings i descobreix el fascinant entorn que ens envolta!

Mar, muntanya, camps… A Malgrat de Mar no ens falta res.