fbpx

Noticies

Deixa’t captivar pel nou mirador d’aus!


A Malgrat tenim molta consideració pels espais naturals del nostre entorn, una de les zones protegides és el Delta de la Tordera. Aquest espai destaca per ser una zona d’hivernada de moltes aus migratòries.

Al Delta de la Tordera hi hem instal·lat un mirador d’aus, perquè podeu observar les diferents espècies d’ocells que han estat nidant en aquesta zona durant aquests mesos. Però aquesta no és l’única utilitat, un altre dels avantatges que té aquest mirador és que fa la funció de barrera per mantenir la prohibició d’accés a la llacuna.

Tot i que ja s’ha inaugurat, pretenem fer una sèrie de modificacions. Una d’elles és la de posar uns plafons amb la informació sobre les diferents espècies d’aus que es poden arribar a observar des del mirador perquè les pugueu identificar. Aquesta informació l’elaboraran un grup de voluntaris de l’Associació de Naturalistes del Montnegre i la Tordera Nat Mont. Els mateixos que s’encarreguen de fer el seguiment de les aus que es troben per aquesta zona. Ja que sabem que molta gent accedeix a aquesta zona amb bicicleta, també hi instal·larem un aparcament per poder-hi deixar aquests tipus de vehicles.

Això també ha permès que es torni a obrir el camí per accedir al Delta que es trobava tancant des del 30 d’abril juntament amb una senyalització d’aquest camí. Per altra banda, de forma paral·lela, s’ha decidit tancar l’accés a la torre de guaita de fusta perquè s’ha considerat un lloc poc segur segons l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Si el que vols és aprendre i observar l’ecosistema i la biodiversitat que es troba en el Delta de la Tordera el mirador d’aus és el lloc més adient per fer-ho.

Acosta’t a Malgrat de Mar i descobreix aquest desconegut indret que us deixarà sense paraules.

mirador d’aus delta del tordera
mirador d’aus delta del tordera