Noticies

Aquest nadal compra a Malgrat de Mar!


El comerç local fa poble!

Ara que estem a les portes del Nadal, us volem parlar sobre el teixit comercial de Malgrat de Mar. Aquestes festes més que  mai, aposta per el comerç de proximitat, aposta per el comerç de Malgrat de Mar.
Després d’uns mesos molt complicats pels nostres comerciants degut a la pandèmia ocasionada per la Covid-19, ara toca gaudir dels serveis i productes que ofereixen i també, toca tornar a gaudir dels bars, restaurants i cafeteries del nostre poble.
Més d’un centenar d’establiments apugen cada dia la persiana amb un únic objectiu, oferir-vos el millor dels serveis i una experiència segura.

botigues de Malgrat
Mercat Setmanat Malgrat

Molts comerços i petites empreses han afrontat la pandèmia adaptant i personalitzant els seus serveis per cobrir les necessitats del veïnat, i especialment, dels més vulnerables. Entre altres mesures, molts han facilitat la compra en línia i l’enviament a domicili. Aquest fet ha posat en valor l’aportació social del comerç en temes de col·laboració i de servei de proximitat.

De raons per comprar al comerç local n’hi ha moltes, però per dir-ne unes quantes direm que:

  • Els comerciants són els nostres veïns i veïnes.
  • Els comerços aporten vida al nostre poble, el fan bategar.
  • Els comerços locals t’ofereixen un tracte personalitzat, et fan suggeriments i et donen facilitats.
  • Els comerços col·laboren amb les activitats i associacions esportives del nostre poble.
  • Anar a comprar caminant, fa que contaminis menys, per tant, és més sostenible.
  • Els comerços locals, ofereixen productes de proximitat i de producció local.

Com has pogut observar, de raons n’hi ha moltes, i és que el comerç local, enriqueix el nostre poble, és per això, que aquest any més que mai, hem d’apostar per el comerç del nostre poble, ja que el seu batec, ens fa més rics a tots nosaltres.

A Malgrat de Mar hi trobaràs de tot, fruiteries, carnisseries, drogueries, cafeteries, peixateries, perfumeries, sabateries, joieries, ferreteries, botigues de roba, botigues de complements, botigues de roba íntima, botigues de joguines, perruqueries, centres d’estètica, bars, restaurants…

Prepara el cabàs i anima’t a descobrir els comerços del nostre poble, només així, podràs experimentar l’autèntica essència de Malgrat de Mar, i és que el nostre poble, el conformen totes aquelles persones que hi viuen, el flequer, el peixater, la perruquera, el pastisser…

T’esperem al comerç de Malgrat de Mar!