Agenda d'activitats, Família, Gastronomia, Shopping

Mercat Municipal


Per a més informació

Mercat Municipal

Malgrat de Mar sempre ha tingut un mercat de productes frescos, tot i que a l’inici es desenvolupava al carrer i no disposava d’un espai definit. Posteriorment, el mercat es va concentrar al lloc que encara avui es coneix com les Peixateries Velles. L’edifici actual va ser inaugurat l’any 1991 i està situat al centre del Barri Antic del municipi, just al costat de l’Ajuntament, amb facilitat d’accessos i d’aparcament. Actualment compta amb nou parades amb oferta de peix i marisc, fruita i verdura, llegums i conserves, i carns i embotits.

El mercat és un referent local de producte fresc, de qualitat i de proximitat i està concebut com a superfície comercial d’alimentació fresca que dinamitza el centre comercial i urbà del municipi. L’entrada principal està ubicada al carrer Bellaire, just després de les Peixateries Velles. L’entrada posterior està ubicada al centre del Camí Nou.

Horari:

  • De dilluns a divendres de 8.00 a 13.30 h i de 17.00 a 20.30 h
  • Dissabtes de 8.00 a 14.00 h

A més de l’activitat habitual, des del Mercat Municipal s’organitza dos cops l’any el Mercat de tapes, un esdeveniment popular amenitzat amb música en directe en què es presenta l’oferta gastronòmica del mercat. Enguany se celebrarà el 22 d’abril i el 23 de setembre.