Agenda d'activitats, Esdeveniments

Festival Murmuris


Per a més informació

La segona edició del Festival Murmuris, tindrà lloc els pròxims 19 i 20 de juliol. El consistori malgratenc torna a apostar per aquest festival de petit format amb actuacions de promeses de l’escena musical independent nacional i internacional de gran qualitat i projecció. El Parc del Castell i la platja de Malgrat Centre, davant la plaça de Xesco Boix, tornaran a ser els escenaris d’aquests concerts allunyats dels grans esdeveniments de masses típics de l’estiu.

The Bird Yellow obrirà el cartell de Murmurs el divendres 19 de juliol al Parc del Castell a les 22 h. A les 23 h actuarà la londienca Laura Misch, cantant i saxofonista, que es mou entre el pop, el jazz i el folk. Tancarà la primera nit del festival el nordamericà Max Garcia Conover, cantautor de Portland.

La segona nit de Murmuris arrencarà a la platja de Malgrat Centre, davant de la plaça de Xesco Boix, amb les actuacions de la jove compositora anglesa Chloe Foy, l’argentina-mexicana Guadalupe Mediavilla, cantant i acordionista; i els australians Steve Smyth&The Outlaws.

Els concerts són gratuïts i hi haurà servei de bar.

  • cartell