Viu moments autèntics

Malgrat de Mar ofereix un ampli ventall de locals, bars, discoteques, espais i activitats amb música actual i de sempre tots els caps de setmana de l’any. A l’estiu aquesta oferta s’amplia amb els locals que obren durant la temporada alta i estan ubicats majoritàriament a la zona turística del municipi.

sortir en familia malgrat

SORTIR EN FAMÍLIA

Les nits d’estiu són un bon moment per gaudir d’un bon gelat en una terrassa i de fer la xerrada amb la parella i els amics, mentre la canalla juga als gronxadors o a fet i amagar a la placeta. Les geladeries i bars estan oberts fins tard durant la temporada d’estiu. També durant aquests mesos, els parcs de Malgrat de Mar estan oberts cada dia fins a les 11 de la nit. Aquests horaris us permeten passejar per aquests espais i gaudir-ne amb tota tranquil·litat i seguretat.

AMBIENTS AGRADABLES

Malgrat de Mar disposa d’un ampli ventall de locals i bars musicals que estan oberts fins a les 3 de la matinada. Hi ha locals per a tots els gustos i estils, i us ofereixen des d’una tradicional cervesa fins al combinat més sofisticat. Naturalment, també hi trobareu una selecció de begudes sense alcohol, perquè tothom s’ho passi genial! Descobrireu locals encantadors, fins i tot podreu fer una copa a la llum de la lluna mentre contempleu el mar…

ballar malgrat de mar

DIVERSIÓ EN ESTAT PUR

A Malgrat de Mar també podeu ballar fins que el cos us digui prou. Trobareu ball i espectacles a la majoria d’hotels, però també sales de festes i bars musicals amb pista de ball o espais habilitats. Aquests locals tanquen a les 3 h, però per als més atrevits, les discoteques estan obertes perquè us ho passeu d’allò més bé fins a les 6 de la matinada. De segur que trobeu un local d’oci nocturn al vostre gust: n’hi ha per a tothom. Sortiu a buscar-los!