Moments únics i irrepetibles

Des dels seus inicis com a vila turística, als voltants de l’any 1960, Malgrat de Mar ha estat tradicionalment un destí de turisme en família. Encara avui dia ens visiten els fills i néts d’aquells primers turistes, que han establert un vincle emocional amb la nostra vila. De fet, hi ha famílies que durant 30 anys, ininterrompudament, han escollit la nostra destinació per gaudir de les vacances. Malgrat de Mar s’incorpora a la marca Destinació de Turisme Familiar l’any 2007, avui reconvertida en segell Platja en Família, amb un 25% de l’oferta turística certificada.

Amb el segells especialitzats en Turisme Familiar, l’Agència Catalana de Turisme distingeix els municipis que són especialment sensibles a aquest segment de la demanda i ofereixen uns equipaments i serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb infants.

Aquests municipis disposen d’una oferta certificada d’establiments d’allotjament, restauració i d’oci i lleure adreçats als més petits, el conjunt dels quals, un cop verificats per personal tècnic de l’ACT, és reconegut per part d’aquesta institució amb l’atorgament de la marca corresponent, en el cas de Malgrat de Mar, el segell de Platja en Família.

Aquest segell dóna més visibilitat als municipis que volen atraure aquest públic. El 60% dels visitants que arriben a Catalunya s’integren en el segment de turisme familiar, és a dir, adults amb fills que vénen a gaudir de l’estada. Les destinacions acreditades amb el segell els garanteixen:

  • Serveis especialitzats per a les famílies.
  • Especial atenció a les normes de seguretat, tant en espais públics com en la resta d’establiments certificats amb la marca o que gaudeixen d’aquest segell.
  • Ampli programa d’animació, serveis i activitats per a infants.
  • Instal·lacions adequades per als més petits en zones públiques, allotjaments i oferta complementària.
  • Fàcil accés a la informació dels programes d’activitats diàries, per planificar millor l’estada.

La certificació garanteix als visitants que les famílies podran gaudir de tot un seguit d’avantatges i de serveis adequats a les seves necessitats concretes: polseres identificatives, habitacions familiars o directament comunicades, piscines infantils amb seguretat, disponibilitat de bressols, clubs infantils a la platja, vigilància, oferta de restauració adaptada, animació i espectacles infantils al carrer, zones públiques d’esbarjo i de jocs per als més menuts.

Com a destinació de turisme familiar, el municipi sempre té en compte la seguretat dels més menuts i per això us proposem els següents consells perquè la vostra estada sigui una experiència immillorable:

  • El vostre establiment us facilitarà un braçalet per a la seguretat de la mainada. És recomanable que se’l posin, així si es perden serà més fàcil ajudar-los a tornar.
  • Expliqueu a les criatures que, si es perden, busquin policies o socorristes, que les ajudaran a tornar amb vosaltres. Tot i això, no les perdeu de vista.
  • A l’estiu beveu molta aigua o sucs cada 20 minuts, per evitar la deshidratació.
  • Respecteu les banderes i senyals i feu cas dels avisos de socorristes i de la policia de la platja.
  • Malgrat de Mar és un lloc tranquil, però no deixeu les vostres bosses o pertinences desateses.

Malgrat de Mar es va incorporar a la marca Destinació de Turisme Familiar (avui segell Platja en Família) l’any 2007 amb un 25% de l’oferta turística certificada. Actualment estan certificats els establiments i serveis del municipi següents:

EQUIPAMENTS MUNICIPALS

Biblioteca Municipal La Cooperativa
Capella de l’Antic Hospital
Ca l’Arnau
Centre Cultural
Oficina de Turisme
Parc de Can Campassol
Parc del Castell
Parc Francesc Macià

ACTIVITATS

David Rent

HOTELS

Hotel Luna Club
Hotel Luna Park
Hotel ALEGRIA Maripins
Hotel Tropic Park
Hotel Rosa Nàutica
Hotel Sorra Daurada Splash

càmpings

Càmping La Tordera

restauració

Pizzeria Roma
Restaurant La Torreta
Restaurant La Maduixa
Restaurant La Ola
Bocateria l’Abadia
Bohemi Restaurant
La Jijonenca