Com arribar a Malgrat de Mar

Com arribem a Malgrat de Mar? La localització privilegiada entre les ciutats de Barcelona i Girona i les bones connexions us facilitaran l’arribada a aquest racó del Maresme.

Per a més informació referent a la mobilitat consulteu a l’oficina d’atenció de la Policia Local (c. Doctor Alexander Fleming, 31 i tel. +34 937654224), l’Oficina de Turisme de la Torre de la Vidua de Can Sala (Carrer de Mar, 63 i tel. +34 937655642) i l’Oficina de Turisme de la plaça de l’Àncora (tel. +34 937653889).

amb avió, AEROPORTS DE BARCELONA I GIRONA

Malgrat de Mar es troba a uns 80 km de l’Aeroport de Barcelona-El Prat i a aproximadament 35 km de l’Aeroport de Girona-Costa Brava.

Si aterreu a l’Aeroport de Barcelona-El Prat, podeu arribar a Malgrat de Mar:

  • amb cotxe per la C-32, en aproximadament 1 hora i 15 min de viatge,
  • amb l’autobús 603, en aproximadament 1 hora i 14 min,
  • amb tren per l’R1, en aproximadament 2 hores.

Si aterreu a l’Aeroport de Girona-Costa Brava, podeu arribar a Malgrat de Mar:

  • amb cotxe per l’AP-7 o la N-II, en un trajecte d’entre 30 i 45 minuts,
  • amb transport públic, en aproximadament 1 hora i 30 minuts, amb canvi d’autobús a tren a la ciutat de Girona.

PER CARRETERA amb cotxe, moto, autobús...

Amb transport privat per:

  • AP-7 (sortida 9 des de França i sortida 10 des de Barcelona)
  • C-32 (sortida 132 a Malgrat de Mar)
  • N-II (sortida BV-6001). Un cop sortiu de l’N-II, trobareu una rotonda d’entrada al poble. Agafeu l’avinguda Països Catalans, que us deixarà al mig del passeig Marítim.

Podeu estacionar als aparcaments habilitats a l’av. Verge de Montserrat. Són espais gratuïts, sense vigilància. També hi ha dos aparcaments de control horari ubicats a la plaça Catalunya i a Can Rierola.

Diverses línies d’autobús connecten Malgrat de Mar amb pobles i ciutats del Maresme i la Selva, a més de les ciutats i aeroports de Barcelona i Girona. Tenen parada a l’avinguda Costa Brava de Malgrat. Consulteu horaris, recorreguts i tarifes aquí.

Un altre autobús connecta Malgrat de Mar amb les poblacions adjacents de Santa Susanna i Palafolls. Consulteu horaris, recorreguts i tarifes aquí.

amb tren, CONNEXIONS FERROVIÀRIES

Davant de la platja de Malgrat Centre trobareu l’estació de tren. Des de Malgrat de Mar podeu arribar fins a Barcelona i l’àrea metropolitana o fins a Girona i la frontera amb França. La freqüència de pas dels combois és de 30 minuts en les dues direccions. Consulteu horaris, parades i connexions aquí.

Necessites ajuda?

Posa’t en contacte amb l’Oficina de Turisme de Malgrat de Mar