• Espais verds
 

ESPAIS VERDS
Malgrat de Mar, caracteritzada per la seva tranquil·litat i la seva extensa platja, disposa d’uns espais naturals d’una vàlua ambiental considerable que permeten passejar, gaudint d’un paisatge únic i immillorable.

El Delta del Riu Tordera. A l’estiu el Tordera baixa relativament sec. Però si tenim l’oportunitat de veure’l baixar amb un mínim d’aigua, assistirem a l’autèntic espectacle de la desembocadura. Espai poc conegut que mereix una visita indiscutible.

El Pla de Grau. És un gran espai agrícola protegit on es conreen sobretot productes d’horta (enciam, tomàquets, patates ...) És un autèntic delta que l’esforç humà ha anat adaptant per al conreu agrícola. Uns dels productes conreats més valorats són l’escarola i el fesol del ganxet, llegum que compta ja amb el segell de Denominació d’Origen Protegida.

La zona de dunes de la Platja de la Conca. L’ajuntament de Malgrat de Mar ha signat un conveni amb la Fundació Territori i paisatge Caixa Catalunya per a conservar la vegetació de dunes a les platges entre el poble i la Tordera. S’estan preservant certs sectors com els d’aquesta platja perquè no siguin trepitjats i perquè es refaci la morfologia i la vegetació que hi serien propis.