imatge web genèrica

Pintxugot

Alguns establiments de restauració associats a l’Associació de Comerciants de Malgrat, ofereixen cada segon dijous de mes el Pintxugot. L’oferta inclou un “Pintxo” i una beguda (vi o cervesa) per tan sols 2,50€. En el programa…
esdeveniments culturals

Actuació castellera

Hi participen els Castellers de l'Alt Maresme, els Maduixots, i altres colles, que es distingeixen pel color de la camisa. Els castells s'enlairen al so de les gralles.
senyera

Onze de Setembre

Se celebra la Diada Nacional de Catalunya, la festa nacional en què es commemora la darrera defensa de Barcelona després d’un setge de catorze mesos que culminà l’11 de setembre de 1714.
imatge facebook fet a maLGRAT 17

fet a maLGRAT

Trobada de labor de retalls (patchwork), manualitats i puntaires als carrers del centre de la població.
sardana malgrat de mar

Aplec de la Sardana

Diverses cobles ofereixen un repertori ampli de sardanes i diferents colles sardanistes i públic en general omplen de gom a gom el parc.
image1

Gospel Weekend

Esdeveniment musical de 4 dies de durada amb tallers de gospel impartits per experts de caire internacional i un concert final a l’església, amb tots els participants vinguts d’arreu. Consulteu programa i condicions d’inscripció aquí.
tots sants malgrat de mar

Tots Sants

Dia especial en què els familiars dels difunts visiten el cementiri en record seu. És costum del país, també, fer panellets i menjar castanyes, tot regat amb vi novell o moscatell.
diables-1380x700

Correfoc de St. Nicolau

Espectacle pirotècnic amb un recorregut pels carrers de la vila. Els participants i la colla de diables dansen sota les guspires al so de la música dels tabals.
Nadal

Nadal

Per Nadal a Catalunya és tradició fer cagar el tió. Aquesta festa consisteix en donar cops de bastó a un tronc d’arbre a qui prèviament la mainada ha donat menjar i de qui ha tingut cura.
IMG-20171226-WA0004

Quinto de Nadal

Aquest any viu un Sant Esteve inoblidable i vine a jugar al Quinto de Nadal al Pavelló Poliesportiu de l’avinguda Tarragona!
canelons

Sant Esteve

A Catalunya, el dia 26 de desembre és tradició que les famílies es reuneixin per dinar amb la meitat de família amb qui no han pogut el dia anterior.
lhome_dels_nassos

L’home dels nassos

Festa infantil que consisteix en cercar l’home dels nassos. Un home que segons la tradició té tants nassos com dies de l’any queden.
cap ¡dany malgrat de mar

Cap d’Any

Per Cap d'Any moltes famílies s'ajunten per començar junts l’any nou. Quan toquen les dotze, per cada campanada es menja un gra de raïm.
Cavalcada 4

Cavalcada de Reis

La nit del dia 5 de gener arriben els tres Reis Mags que porten regals d'Orient per a tothom, grans i petits, amb les tradicionals cavalcades al llarg de tot el municipi.