diables-1380x700

Correfoc de St. Nicolau

Espectacle pirotècnic amb un recorregut pels carrers de la vila. Els participants i la colla de diables dansen sota les guspires al so de la música dels tabals.
Nadal

Nadal

Per Nadal a Catalunya és tradició fer cagar el tió. Aquesta festa consisteix en donar cops de bastó a un tronc d’arbre a qui prèviament la mainada ha donat menjar i de qui ha tingut cura.
canelons

Sant Esteve

A Catalunya, el dia 26 de desembre és tradició que les famílies es reuneixin per dinar amb la meitat de família amb qui no han pogut el dia anterior.
cap ¡dany malgrat de mar

Cap d’Any

Per Cap d'Any moltes famílies s'ajunten per començar junts l’any nou. Quan toquen les dotze, per cada campanada es menja un gra de raïm.
lhome_dels_nassos

L’home dels nassos

Festa infantil que consisteix en cercar l’home dels nassos. Un home que segons la tradició té tants nassos com dies de l’any queden.
Cavalcada 4

Cavalcada de Reis

La nit del dia 5 de gener arriben els tres Reis Mags que porten regals d'Orient per a tothom, grans i petits, amb les tradicionals cavalcades al llarg de tot el municipi.
Carnestoltes 1

Carnestoltes

Rua de disfresses divendres al vespre i, dissabte a la tarda, rua infantil. El Dimecres de Cendra se celebra també el tradicional enterrament de la sardina de caire infantil i una trobada de vídues ploroses del…
setmana santa

Setmana Santa

Per tradició els padrins regalen als fillols un tortell el Diumenge de Rams i la mona, un pastís amb decoració de xocolata, el Dilluns de Pasqua.
shooping night malgrat de mar

Shopping Night

Nit del comerç amb desfilades i tallers de moda i oferta gastronòmica local. Se celebra a la tarda-vespre.
sant joan malgrat de mar

Sant Joan

La festa de Sant Joan comença el vespre anterior, és a dir, el dia 23 de juny en l’anomenada Revetlla de Sant Joan.
esdeveniments culturals

Actuació castellera

Hi participen els Castellers de l'Alt Maresme, els Maduixots, i altres colles, que es distingeixen pel color de la camisa. Els castells s'enlairen al so de les gralles.
diables retocat 02

Correfoc de St. Roc

Espectacle pirotècnic amb un recorregut pels carrers de la vila. Els participants i la colla de diables dansen sota les guspires al so de la música dels tabals.